De dameskleding showroom van Mille Ottanta

Heeft u wel eens gehoord van de mode ontwerpster Claire Campbell? Zij is een ontwerpster met een geheel eigen stijl. Design dat klassiek is en geen boodschap heeft aan vluchtige trends. De dames mode van Claire Campbell is onder andere te vinden in het high fashion merk High by Claire Campbell. Een bijzonder merk waar kleding ontworpen wordt die u fantastisch zal staan. Deze kleding wordt in Nederland exclusief vertegenwoordigd door het mode agency Mille Ottanta in Amsterdam.

De dameskleding showroom van Mille Ottanta Mille Ottanta is een fashion agency dat exlusief is opgericht om het bijzondere ‘everyday couture’ merk High by Claire Campbell onder de aandacht te brengen. Het agentschap werd opgericht door de bekende mode ondernemer Ferry Francois. Hij zag in dat High by Claire Campbell een bijzonder merk is dat een zeer uitgebreide collectie te bieden heeft. Francois was onder andere verantwoordelijk voor de succesvolle lancering van Guess, Calvin Klein en Jean Paul Gaultier in Nederland. Hij ziet in High by Claire Campbell net zoveel potentie als in deze klassieke labels. Met zijn designer agency zet Francois volledig in op de kleding van Claire Campbell. Deze kleding is door mode retailers te bekijken in de dameskleding showroom van Mille Ottanta, die in Amsterdam gevestigd is.

Een bijzondere designer showroom Wilt u de kleding die door ons designer agency wordt vertegenwoordigd eens in het echt bekijken, om te zien wat het label allemaal te bieden heeft? We nodigen u dan van harte uit om eens bij ons langs te komen om de mode te bekijken en de mogelijkheden die wij aan retailers te bieden hebben door te nemen. De designer showroom van ons mode agency is ook online te bekijken. Hier kunt u op uw gemak de dames mode van dit spannende merk goed bekijken.

KEIENBERGWERG 34A
1101 GC AMSTERDAM (ZUIDOOST)
T. (+31) 20 311 87 37
F. (+31) 20 311 87 47
INFO@MILLEOTTANTA.NL