Draagbare designerkleding van HIGH by Claire Campbell

Exclusief verkrijgbaar bij fashion agency Mille Ottanta

Eigentijdse classics boven tijdelijke trends. Design, kwaliteit en draagbaarheid. Het zijn de uitgangspunten van designer en couturier Claire Campbell. Haar kledingontwerpen zijn met de hand gemodelleerd en vervaardigd, met aandacht voor elk detail. Designerkleding met een luxe uitstraling. Zonder functionaliteit uit het oog te verliezen. Dat is HIGH by Claire Campbell. Een modemerk dat u exclusief inkoopt via Mille Ottanta, fashion agency in Amsterdam.

HIGH by Claire Campbell heeft een sterke identiteit. Het merk laat zich niet meeslepen door de laatste modetrends. De originele ontwerpen typeren zich het beste als ‘casual chic’. De hoogwaardige kwaliteit in combinatie met de tijdloze stijl, zorgen ervoor dat HIGH damesmode -items vele jaren vooraan in de kast hangen. Het is draagbaar design voor elke dag en elke gelegenheid.

“Today, the edges are blurred between casual clothing and formal dressing. There are no longer any rules to limit these two categories from being combined and this is the essence of contemporary dressing”
~ Claire Campbell

Exclusieve tour
In de virtuele showroom van Mille Ottanta krijgt u een impressie van de meest recente collectie High damesmode. Loopt u liever in real life langs de collectie? Dan nodigt Mille Ottanta u graag uit voor een bezoek aan de showroom in Amsterdam.

High by Claire Campbell bij Mille Ottanta

Iedere vrouw voelt zich op haar best in modieuze designs die de tand des tijds doorstaan. Dat maakt High damesmode van ontwerpster Claire Campbell de perfecte kledinglijn voor modebewuste vrouwen. De designs van dit merk kenmerken zich door hun tijdloze karakter. Bovendien wordt ieder kledingstuk met de hand gemodelleerd en vervaardigd. Het resultaat is een kledinglijn die jarenlang zijn prachtige uitstraling behoudt. Voor High by Claire Campbell geldt namelijk dat kleding niet tijdelijk is. Een favoriet kledingstuk moet jarenlang met plezier kunnen worden gedragen. Daarom staat draagbaarheid ook hoog in het vaandel bij dit toonaangevende modemerk. 

Tijdloze mode met een luxe uitstraling 

Ontwerpster Claire Campbell heeft niet alleen aandacht voor de huidige trends die in de modewereld te zien zijn. Designs met een tijdloos karakter: dat is waar High damesmode voor staat. Dankzij een aandacht voor de beste kwaliteit en een goede pasvorm, zullen de kledingstukken van High by Claire Campbell jarenlang de favoriet zijn van iedere vrouw. Dit zijn de kledingstukken die altijd als eerste worden aangetrokken en die vooraan de kledingkast schitteren. Door het gebruik van de mooiste stoffen krijgt de collectie bovendien een uiterst luxe uitstraling. Dat maakt dat deze collectie gevuld is met moderne klassiekers. 

Exclusief bij Mille Ottanta 

Iedere vrouw wil rondlopen in de designs die Claire Campbell te bieden heeft. Wilt u de collecties van deze toonaangevende designer inkopen? Dan heeft u geluk, want Mille Ottanta heeft de exclusieve rechten om deze prachtige kledinglijn te mogen verkopen. Neem gerust een kijkje in de virtuele showroom om een impressie te krijgen van de veelzijdige designs. Vindt u het prettiger om de collectie in real life te bewonderen? Neem dan contact op om langs te komen in de Amsterdamse showroom van Mille Ottanta.

KEIENBERGWEG 34A
1101 GC AMSTERDAM (ZUIDOOST)
T. (+31) 20 311 87 37
F. (+31) 20 311 87 47
INFO@MILLEOTTANTA.NL