Draagbare designerkleding van HIGH by Claire Campbell

Exclusief verkrijgbaar bij fashion agency Mille Ottanta

Eigentijdse classics boven tijdelijke trends. Design, kwaliteit en draagbaarheid. Het zijn de uitgangspunten van designer en couturier Claire Campbell. Haar kledingontwerpen zijn met de hand gemodelleerd en vervaardigd, met aandacht voor elk detail. Designerkleding met een luxe uitstraling. Zonder functionaliteit uit het oog te verliezen. Dat is HIGH by Claire Campbell. Een modemerk dat u exclusief inkoopt via Mille Ottanta, fashion agency in Amsterdam.

HIGH by Claire Campbell heeft een sterke identiteit. Het merk laat zich niet meeslepen door de laatste modetrends. De originele ontwerpen typeren zich het beste als ‘casual chic’. De hoogwaardige kwaliteit in combinatie met de tijdloze stijl, zorgen ervoor dat HIGH damesmode -items vele jaren vooraan in de kast hangen. Het is draagbaar design voor elke dag en elke gelegenheid.

“Today, the edges are blurred between casual clothing and formal dressing. There are no longer any rules to limit these two categories from being combined and this is the essence of contemporary dressing”
~ Claire Campbell

Exclusieve tour
In de virtuele showroom van Mille Ottanta krijgt u een impressie van de meest recente collectie High damesmode. Loopt u liever in real life langs de collectie? Dan nodigt Mille Ottanta u graag uit voor een bezoek aan de showroom in Amsterdam.

KEIENBERGWERG 34A
1101 GC AMSTERDAM (ZUIDOOST)
T. (+31) 20 311 87 37
F. (+31) 20 311 87 47
INFO@MILLEOTTANTA.NL